Početna
Image Jupiter u Biku

Jupiter u znak Bika ulazi 16.05.2023. i tu će boraviti do 26.05.2024.

S ovom pozicijom Jupitera u prvi plan dolazi potreba za osjećajem sigurnosti i stabilnosti, a s obzirom da se znak Bika najčešće veže uz novac, imovinu i vrijednosti, u tom području će donositi poboljšanja. Konačno će nekima donijeti financijski rast, bolje poslovne ponude, dobra ulaganja, naplatu sredstava. Iako nam donosi bolje zarade i povećanje, više će se i trošiti. Bikovi vole uživati u materijalnim dobrima, hrani piću i dobroj zabavi, žele si priuštiti sve što mogu, a Jupiter te potrebe uvećava.

 Iako se smatra velikim dobrotvorom, Jupiterov utjecaj može proći neprimijećeno ako se ne zauzmete za ono što želite. Štoviše može se dogoditi da potakne lijenost i zavlačenje, odgađanje nekih djelovanja pa nećete ispuniti njegov potencijal.

Jupiterov boravak u Biku je dobar za sva umjetnička djelovanja, praktični rad, poljoprivredu, ekonomiju, prirodne znanosti pa ako imate doticaja s tim područjima, iskoristite njegovu blagodat.

Ako gledamo globalno, možemo očekivati novosti po pitanju vrijednosti valuta, rast cijena, neke nove gospodarske smjernice i uvođenje novih bankarskih sustava.

Oni koji će se uspjeti dobro snaći u materijalnom svijetu će doživjeti osobni rast, a oni koji će biti manje spretni, osjećat će se uskraćeno. Sve to može dovesti do novog jaza između bogatih i siromašnih.

Jupiterov najveći utjecaj će naravno osjetiti Bikovi, pa dragi Bikovi imate priliku zasjati u punom sjaju, ispuniti si želje i priuštiti si kraljevski tretman.

Djevice i Jarci, vi ste uvijek praktični i sigurno ćete znati iskoristiti povoljno djelovanje Jupitera. Djevice mogu očekivati najviše dobiti po pitanju znanja i obrazovanja, te kroz putovanja i odnose s inozemstvom i strancima, a Jarci će u ovih godinu dana profitirati na području ljubavi, djece i kreativnosti, a moglo bi biti i dobitaka u igrama na sreću.

Rakovi i Ribe, pozitivno djelovanje Jupitera će biti osjetno, sreća će vas dotaknuti, na vama je da prepoznate dobre prilike. Rakovima donosi novo prijateljstvo koje će se pokazati značajno za vlastiti razvoj, a i pokrenut će i razne društvene aktivnosti. Ribe mogu očekivati uspjehe u području komunikacije i prometa, dobre ideje i uspješno učenje.

Blizanci, Vage, Strijelci i Ovnovi, vi ćete s Jupiterom proći malo neutralnije, ali uz dobar poticaj i angažman možete nešto izvući od njega. Blizancima Može donijeti unutrašnji mir i zaštitu od negativnih djelovanja, Vagama će nuditi izazove za koje trebaju nešto hrabrosti i dobit kroz nasljedstvo ili ulaganja, Strijelci će imati pozitivno rješavanje raznih obaveza, a i poslovno će im djelovati obećavajuće, dok će Ovnovima donositi bolje zarade i općenito ih orijentirati na pojam vrijednosti.

Lavovi, Škorpioni i Vodenjaci, vama je Jupiter nesklon, tako da će vam usporavati planove, postavljati određene prepreke i tjerati vas da se više trudite ako želite nešto ostvariti. S onim što ćete dobiti nećete biti potpuno zadovoljni, ali nema razloga ni za nezadovoljstvo. Lavovima će dobro utjecati na područje karijere i statusa, ali to će imati svoju cijenu. Škorpioni bi se mogli naći u problemu zato što će više ovisiti o drugima, moraju se naučiti prilagođavati. Povoljno im djeluje na područje braka i partnerstva, te javnih događaja. Vodenjaci bi se mogli više posvetiti odnosima s ukućanima, a kako baš i nisu skloni statičnom načinu života, malo će ih živcirati razni obiteljski događaji. Jupiter će im biti koristan ako kupuju nekretninu, žele preseljenje ili planiraju neke adaptacije u stambenom prostoru.

 
« Prethodna   Sljedeća »