Početna arrow O meni

O meni... 

SanjaIme mi je Sanja Matoš, rođena sam u znaku Škorpiona, jedne davne godine. Oduvijek me zanimalo sve što ima veze s nepoznatim i nedokučivim, a eto, pokazalo se da puno toga nije baš tako nedokučivo kako se čini. Astrologija je bila moj prvi kontakt s nečim alternativnim a sve je počelo kada sam imala 4 godine pitanjem: "Mama, a kako se izračunava horoskop, možeš li mi pokazati?" Naravno moja majka nije imala nikakve veze s horoskopima i bilo kakvim dubljim znanjima po tom pitanju, ali bilo joj je zanimljivo kako sam mogla znati da se tu nešto izračunava. Ovim putem joj želim zahvaliti na razumijevanju, podršci i pomoći, jer je najviše doprinijela mojim rezultatima. Uvijek je vjerovala u moj uspjeh, podržavala moje interese i poticala me na daljnji razvoj. Sve njene kritike su bile na mjestu i pomogle su mi da osvijestim neka nova područja, koja su me vodila putevima vrijednih spoznaja. Ona će biti dobri duh ove stranice, koji će uvijek biti prisutan u mojim djelovanjima.

Sa 17 godina sam ozbiljnije zaronila u svijet astrologije a ronim još uvijek tim svijetom i nastojim svojim znanjem pomoći drugima, ukazati im na sve mogućnosti i uputiti ih u njihove potencijale, nastojeći da ne utječem na nečije odluke i da se ne miješam u njihove sudbine. Nakon par godina sam osjetila snažne vibracije simbolike tarota i upoznala se i s tim područjem, shvaćajući to kao nadopunu astrologiji. A kad jednom osjetite moć svih tih simbola, shvatite da je puno toga povezano i da su potrebna mnoga znanja da bi taj krug bio zatvoren. Numerologija je samo jedno od tih područja, bez koje ništa ne funkcionira jer broj je sastavni dio svega oko nas.

Naravno, u međuvremenu sam radila i druge, "ovozemaljske" stvari, ali bez obzira na svakodnevne obaveze uvijek sam nastojala naći vremena za ono što me ispunjava. Sva ova područja su postala dio mene i zauvijek će ostati. Osnovni cilj mi je bio izgraditi sebe, promijeniti neke stvari koje mi se nisu sviđale i upoznati sve svoje potencijale. Rezultatom sam i više nego zadovoljna. A to me je navelo da se posvetim i drugim ljudima, da ih uputim kako da iskoriste ono što im je pruženo. Jer, nećete vjerovati, najteže je upoznati sebe. Treba se moći i znati suočiti i s onim dobrim i s onim lošim u sebi. Netko tko je nesiguran možda samo treba poticaj da se preobrazi u uspješnog čovjeka, a netko tko je previše samouvjeren, ali ne može naći sreću, možda se treba upoznati s nekim svojim manama pa ih prvo ispraviti, a tek onda nešto tražiti. Uglavnom, osjetila sam potrebu pomoći ljudima da dođu do raznih odgovora, a na njima je kako će oni to upotrijebiti. Viskom sam se oduvijek pomalo bavila, ali nisam ni pomišljala koristiti ga na način kako to danas radim, no jedan slučajan razgovor s jednim poznatim bioenergetičarom promijenio je moj život... jednostavno sam osjetila potrebu usmjeriti se na dijagnostiku, koja točno ukazuje na određene probleme i opisuje energetsko stanje osobe.

Regresija je spontano ušla u moj život prije nekoliko godina, kada sam prvo prošla kroz to iskustvo i shvatila da se u tome mogu naći svi oni odgovori koje oduvijek tražimo. Iako sam već davno prije imala kontakt sa literaturom iz tog područja, nije mi padala napamet ideja da se s tim bavim. Ali kada sam sama spoznala djelovanje regresije u prošle živote, otvorila su mi se nova vrata i postepeno sam se pripremala za rad na tom području. Kada sam osjetila da je pravi trenutak podijelila sam to sa drugima. Zato hvala svim mojim dosadašnjim, a i budućim klijentima, na povjerenju koje utječe i na moj vlastiti razvoj. Svaka osoba koja je ušla u moj život, tražeći savjet, obogatila me je novim iskustvima, spoznajama i znanjima. Na kraju bih zahvalila i mom suprugu, koji je kreirao ovu stranicu i koji mi pruža podršku u mom radu.

A svima Vama želim mir i svako dobro!

Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript