Početna

Mjesečni horoskop za Studeni 2017.

Ovan

Image Ljubav: U ovom periodu možete očekivati velika ljubavna zbivanja i puno strasti. U vaš život ulazi osoba s kojom ćete doživjeti nešto posebno, već na prvi pogled će biti očita velika privlačnost. Dalje od toga za sada nećete razmišljati, uživat ćete u zanosu bez ikakvih razmišljanja o budućnosti.
Posao: Na poslovnom planu ima dosta napetosti, a nekima od vas će se iznenada promijeniti uvjeti kojima nećete biti zadovoljni. Dobro ćete proći ako se bavite područjem financija, na tom polju bi trebalo biti uspjeha. Ako radite s bilo kakvim strojevima, budite pažljivi jer su moguće nezgode.
Financije: Financijsko stanje će vam biti dobro, a najviše dobiti možete imati kroz nasljedstvo ili štednju.
Zdravlje: Fizički niste sasvim dobro, imate promjenjivu zdravstvenu situaciju, no uz sve to vrlo ste izdržljivi. Previše se forsirate, nema potrebe da stalno dokazujete svoju snagu.
Poruka mjeseca: Da ne bi ulazili u sukobe s ljudima koji su vam bitni, trebate biti puno taktičniji i suzdržati se od neprimjerenih reakcija i komentara. Kanalizirajte svoju energiju na pravi način.

Bik

Image Ljubav: Vaš ljubavni život je u pravom procvatu, a veze koje već neko vrijeme traju bi kroz ovo razdoblje mogle uploviti u bračnu luku. Ako ste do sada bili sami, pripremite se na sudbonosno poznanstvo, pojavljuje se osoba koju ste cijelo vrijeme čekali. Bit ćete sretni i ispunjeni, ostvaruju se svi vaši snovi.
Posao: Ulagat ćete dosta napora u posao, ali ćete u tome imati svoju računicu. Trebat će vam pomoć drugih, pa pokažite maksimalnu suradljivost. Ako ste do sada imali neizvjesnu poslovnu situaciju, sve će krenuti na bolje, čeka vas potpisivanje ugovora.
Financije: Nije vam baš najbolje razdoblje na financijskom planu, ali možete očekivati pomoć od drugih.
Zdravlje: Zdravstveni problemi su pojačani, a najviše smetnji može biti s mokraćnim kanalima i bubrezima. Skloni ste upalama, pa svakako provjerite svoje stanje. Krajem mjeseca će se pojačati i neki kronični problem.
Poruka mjeseca: Ono što ćete dati, to ćete i primati natrag. S obzirom da ste u zadnje vrijeme obzirni prema drugima, možete očekivati da će i oni biti vrlo susretljivi.

Blizanci

Image Ljubav: U vašoj radnoj sredini pojavljuje se osoba koja će vam se jako svidjeti. Vrlo vjerojatno je to osoba na nekom boljem položaju, možda vama je na neki način nadređena. Nećete se puno dvoumiti oko prihvaćanja bilo kakve njene ponude, ali ćete ipak pomalo strahovati od toga da bi to mogla biti prolazna avantura.
Posao: Na poslovnom planu vam sve ide kako želite, ostvaruju se sve vaše želje. Ako tek tražite posao, sad je idealno vrijeme da budete maksimalno aktivni, dobit ćete posao koji je možda i iznad vaših očekivanja. Vrlo ste konkretni i učinkoviti u izvršavanju svojih zadataka, a to svaki šef voli.
Financije: Ne bi trebali biti opterećeni materijalnom situacijom, sve se odvija kako treba. Bit će i dodatnih zarada.
Zdravlje: Koliko god se dobro osjećali, pripazite na prehranu jer ste se u zadnje vrijeme malo opustili i opteretili svoj organizam. S vremena na vrijeme je dobro napraviti malo čišćenje organizma.
Poruka mjeseca: Donijeli ste neke odluke po pitanju vlastite organizacije, želite imati više vremena za sebe i to je sasvim u redu. Dio tog vremena posvetite nekoj fizičkoj aktivnosti.

Rak

Image Ljubav: Čeka vas velika sreća na ljubavnom planu, konačno ćete osjećati sigurnost uz partnera. Pažnja i ljubav će vam biti svakodnevno pružana, a i vi ćete dati sve od sebe da ugodite partneru. Veliki su izgledi za trudnoću pa ako još niste spremni za roditeljstvo, budite oprezniji i zaštitite se na vrijeme.
Posao: Prilično teško se nosite s obavezama, možda zato što ste cijelo vrijeme u romantičnom raspoloženju pa vam pada koncentracija. Stalno ćete izbjegavati izvršavanje nekih zadataka, ali nemojte misliti da to vaši nadređeni ne vide. Krajem mjeseca bi  vas mogli pozvati na red.
Financije: Imate puno sretnih okolnosti sa financijama, tako da bi mogli imati dobitak i kroz igre na sreću.
Zdravlje: Bit ćete dobro, ali ipak malo umorni i iscrpljeni. Krajem mjeseca ćete osjećati bolove i težinu u zglobovima, a moglo bi doći i do problema s nekim živcem.
Poruka mjeseca: Trenutno u vama vladaju osjećaji, sve što vam se događa proživljavate vrlo emotivno. Pokušajte se osloboditi bilo kakvog negativnog osjećaja i uživajte u svim lijepim stvarima kojima ste okruženi.

Lav

Image Ljubav: Iako se osjeća napetost u vašem ljubavnom životu, nemate razloga za brigu jer vam je odnos prilično stabilan. Vi bi trebali reagirati s malo manje dramatike na sasvim bezazlene situacije, a i očekivanja su vam možda prevelika. Osjećate neka ograničenja, a niste spremni na kompromise, to je jedino što trenutno stvara problem. 
Posao: Svojim angažmanom pokazujete da možete sve što poželite, ali pritom nemate previše osjećaja za ljude oko sebe pa ćete se naći u ponekoj konfliktnoj situaciji. Malo ste oštriji u komunikaciji, a razlog je što želite pokazati kako ne trebate uplitanje u svoje poslovne ideje. Želite se dokazati i dati do znanja da ste samostalni.
Financije: Nije baš idilično stanje na području financija, no prije svega smanjte svoju rastrošnost.
Zdravlje: Niste u najboljoj fizičkoj spremi, ali u glavi ste odlučili da nemate vremena biti bolesni. Mentalno ste u punom zamahu pa vam ne pada na pamet razmišljati o zdravstvenim problemima.
Poruka mjeseca: Pokušajte raditi na toleranciji, to će vam olakšati odnose s drugima. U prilici ste napraviti neke promjene u svom stambenom prostoru, samo pripazite na troškove.

Djevica

Image Ljubav: Zadovoljni ste zbivanjima na emotivnom planu, dobit ćete potvrdu emocija s druge strane. Ovo je odlično vrijeme za otvorenu komunikaciu, definiranje vašeg odnosa i stvaranje planova za neku bližu budućnost. Ako ste do sada bili sami, kontakti i nova poznanstva će vam pružiti mogućnost da započnete nešto novo.
Posao: Dobro se snalazite s poslom, ali o previše stvari razmišljate i to vas opterećuje. Vaš perfekcionizam može biti iscrpljujući, koliko god željeli da sve bude u skladu sa zamišljenim idejama, neće baš sve biti na svom mjestu. Kraj mjeseca vam donosi neku neugodnu verbalnu situaciju, zbog koje ćete se osjećati loše.
Financije: Nije vam loša situacija, iako stalno imate osjećaj da vam fali novaca. Ulagat ćete puno truda oko zarade.
Zdravlje: Većinu ovog perioda ćete biti dobro, no zadnjih tjedan dana ćete osjećati pojačani umor, koji je povezan s nezadovoljstvom, a na kraju donosi pad imuniteta.
Poruka mjeseca: Umjesto da razmišljate o tome što vas sve čini nezadovoljnima, pokušajte primjećivati svakodnevne sitnice koje bi vas mogle usrećiti. Podijelite svoja iskustva s ljudima koji vas okružuju.

Vaga

Image Ljubav: Možda vam se čini da se ništa posebno ne događa u vašem ljubavnom životu, ali događaju se sitne promjene koje će vam se svidjeti. Pokažite partneru što vam je važno, dajte mu do znanja kakva očekivanja imate i on će to shvatiti onako kako treba. Nemojte zaboraviti i vi njemu ugoditi s nekim znakovima pažnje.
Posao: Čini vam se da jako puno radite, rezultati su jedva vidljivi. Nekada treba vremena da se stvari pokrenu, a nekada treba napraviti određenu reorganizaciju i postaviti situaciju na drugi način. Nesigurnost vam sasvim sigueno neće pomoći, zato postanite svjesni onoga što znate, pokažite u čemu ste zaista najbolji.
Financije: Ako vam nešto ide u zadnje vrijeme onda je to novac. Izvori nisu bitni, važno je da ne oskudijevate.
Zdravlje: Opterećeni ste zdravstvenom situacijom jer se ne osjećate dobro. Skloni ste upalama, a možda ćete se boriti i s povišenom temperaturom. Krajem mjeseca će problemi kulminirati.
Poruka mjeseca: Pokušajte se osloboditi napetosti koja vam stvara razne životne blokade. Teško je očekivati potpunu opuštenost, ali svakako nađite način da se riješite stresa.

Škorpion

Image Ljubav: Mjesec vam započinje s nekom tihom čežnjom, koju pokušavate nekako zatomiti. Prošlost se šulja po vašim mislima, no već nakon prvog tjedna vam se otvaraju nove prilike i pokreću vaš ljubavni život u drugom smjeru. Ovo je iznimno sretno razdoblje za vas, možda zato što ćete se prije svega osjećati voljeno.
Posao: U poslu dolazi do zastoja i ozežanih okolnosti, idealno rješenje bi bilo odmaknuti se od svega i malo odmoriti. Ako niste u mogućnosti to napraviti, čeka vas težak i iscrpljujuć period. S obzirom da niste skloni biti strpljivi, sami ćete sebi zakomplicirati situaciju. Budite vrlo oprezni krajem mjeseca, moglo bi doći do naglog neugodnog preokreta.
Financije: Financijska situacija će vam biti pozitivna, pojavljuju se mogućnosti dodatnih prihoda i dobitaka.
Zdravlje: Imate znatni pad energije, nećete se osjećati dobro i bit ćete podložni virozama, bakterijskim utjecajima i sličnim problemima, što bi se moglo provlačiti cijeli ovaj mjesec.
Poruka mjeseca: Bez obzira na neke utjecaje koji su upozoravajući, ništa neće promijeniti vašu sreću i pozitivan osjećaj. Osjećate se moćno i ništa vam to ne može pokvariti.

Strijelac

Image Ljubav: Iako se početkom mjeseca sve čini dobro, postepeno ćete se početi povlačiti u sebe i zahtijevati samoću. Partneru neće biti jasno što se događa, možda će se osjećati i pomalo uvrijeđeno. Nećete imati volje za bilo kakva objašnjenja, očekujete da vas se razumije bez postavljanja pitanja.
Posao: U poslu se sasvim dobro snalazite, a s obzirom na okolnosti, u prvi plan dolazi timski rad, što vas osobito veseli. Bit će tu i napetosti jer uvijek postoji netko tko se provlači bez puno truda, a najviše će vas zasmetati pokušaj nekoga da si pripiše vaše zasluge. Krajem mjeseca je moguć okršaj s tom osobom.
Financije: Financije vam trenutno nisu idilične, dogodio se neki zastoj, ali možete dobiti neku odštetu.
Zdravlje: Na zdravstvenom planu su prisutni problemi koji zahtijevaju da neko vrijeme mirujete. Energetski se osjećate bolje nego fizički, ali to ne znači da ste dovoljno jaki da prehodate neke bolesti.
Poruka mjeseca: Netko od prijatelja će vas naljutiti svojim postupcima, ali umjesto da negativno reagirate, pokušajte naučiti nešto iz situacije koja vam se događa.

Jarac

Image Ljubav: Burni početak mjeseca će se pretvarati u sve stabilniju situaciju pa ćete smiriti svoje sumnje i negativne reakcije. Potreban vam je iskren razgovor s partnerom, a kada do toga dođe shvatit ćete da u njemu imate velikog prijatelja koji će uvijek biti uz vas. Pokušajte ne prešućivati važne stvari koje se odnose na vašu vezu.
Posao: Nalazite se u prilično teškom razdoblju kada je posao u pitanju. U jednom trenutku će vam se činiti da gubite sve što ste do sada stvarali. Gubitak neke vrste je čak i moguć, ali ne znači da su vam sve lađe potonule. Nekada se na neuspjesima nauči važna lekcija, koja kasnije služi izgradnji nekih novih mogućnosti.
Financije: Financijska situacija vam je povoljna, a ako vam malo i zapne, imat ćete se kome obratiti za pomoć.
Zdravlje: Smjenjuju vam se dobra i loša stanja, a najveći problem je kronične prirode, tako da nećete moći puno utjecati na poboljšanje. Svakako se oslobađajte stresa, to je najsigurniji put u stabilizaciju zdravlja.
Poruka mjeseca: Obratite pažnju na društveni život i povežite se s ljudima s kojima dijelite ista razmišljanja i ideje. Zajedništvo uvijek pomaže naći više mogućnosti i rješenja.

Vodenjak

Image Ljubav: Našli ste se usred emotivne krize i ne znate se nositi s tim. Početak mjeseca je krenuo obećavajuće, ali su stvari krenule krivim putem, a vi ste se našli u razmišljanjima tko je uopće kriv. Možda krivica nije ni bitna, možda se sve to događa da bi se otvorili za neke druge mogućnostii da bi upoznali nekoga tko vam je kompatibilan.
Posao: U poslu možete očekivati veličanstvene uspjehem zahvaljujući predanosti kojom radite svoj posao. Ako ste u mogućnosti pokazati svoje kreativne ideje, oduševit ćete svoje nadređene i dobiti ponudu koja vam nosi unapređenje. Sve vodi tome da ćete postati vođa tima, a to shvatite ozbiljno jer će o vašim potezima ovisiti rezultati.
Financije: Trenutno niste u najboljoj situaciji s financijama, no s obzirom na poslovna zbivanja i to će se uskoro riješiti.
Zdravlje: Sa zdravljem možete imati nekih manjih problema, ali nema razloga za brigu, to su prolazne stvari. Osjećate da funkcionirate sa smanjenim kapacitetom, no durga polovica mjeseca donosi poboljšanje.
Poruka mjeseca: Trenutno vam ne trebaju nikakvi posebni savjeti, samo budite ono što jeste,a sve ostalo će doći samo po sebi.

Ribe

Image Ljubav: Ljubavni život vam je pun zanimljivosti, vaš talent da privučete pažnju osobe koja vam se sviđa je evidentan. Možda ćete biti fizički udaljeni od voljene osobe, ali ćete to nadoknaditi virtualnim druženjem, a to je nešto što dodatno potiče vašu maštu. Sredinom mjeseca vas čeka posebno iznenađenje.
Posao: Posao trenutno nije vaša glavna preokupacija, ali kad se neke stvari zakompliciraju, morat će biti. Moglo bi se dogoditi da ne odradite unaprijed isplaniran dogovor i da zbog toga budete pozvani na red. Počeli ste se upuštati u neke rizike koji vas mogu koštati. Krenite smišljati novu strategiju ako želite zadržati ovaj posao.
Financije: Odlično vam ide s financijama, imate neke vanredne dobitke, a mogli bi dobiti i vrijedan poklon iz daljine.
Zdravlje: Koliko god se osjećali dobro, budite oprezni sa zdravljem jer bi u ovom razdoblju mogli biti skloniji upalama. Urološki problemi i osjetljivost bubrega su sada u prvom planu.
Poruka mjeseca: Vrijeme je za stjecanje nekih novih znanja i vještina pa bi bilo dobro da krenete na neku radionicu ili da počnete učiti neki strani jezik. Ako imate priliku idite na putovanje jer ćete i kroz to naučiti nešto novo.

 
Dnevni položaji planeta
23. ožujak 2018.
SunceSunce 02° Ar 48'
MjesecMjesec 17° Ge 45'
MerkurMerkur 16° Ar 53'R
VeneraVenera 20° Ar 29'
MarsMars 03° Cp 18'
JupiterJupiter 22° Sc 54'R
SaturnSaturn 08° Cp 36'
UranUran 27° Ar 01'
NeptunNeptun 14° Pi 38'
PlutonPluton 21° Cp 03'