Početna

Ovan

Image Nalazite se u razdoblju intenzivnijih izazova, a morate priznati to vam stvara nervozu koja će vas tjerati u ishitrene poteze. U svemu oko sebe vidite potencijalnu prijetnju i opasnosti, ali vi volite napetost i izazovne situacije pa ćete se imati čime baviti. Da svoju energiju ne bi upotrebljavali na pogrešan način, više se bavite fizičkim aktivnostima.

U poslovnim vodama se osnovne stvari neće mijenjati, ali će biti prilika za brze zarade kroz kratkoročne poslove. To naravno nosi i određeni rizik, no privući će vas dobra zarada pa ćete prihvaćati takve ponude bez puno razmišljanja. Sa financijama budite oprezniji, a to se prvenstveno tiče ulaganja ili zabave. Kroz kockanje možete ostvariti dobitak, ali pazite da na kraju ne izgubite znatno više od toga

Situacija u ljubavi je varljiva i nestalna, ne bi trebali previše očekivati. Ono što vam se ispočetka čini idilično, neće ispasti tako, zapravo ne vidite stvari na pravi način. Kad vam postane jsno o čemu se radi poželjet ćete da se niste ni upustili u taj odnos. Čak i dugotrajnije veze dolaze na kušnju, no tu ste sami krivi za događaje koji slijede. Vaše ponašanje je sve samo ne pažljivo i nježno, a vašem partneru je dosta stalnih dokazivanja.

Budite iznimno oprezni jer vam prijete određene opasnosti od povreda, a pojačana je i mogućnost od upala, temperatura i bilo kakvih naglih zdravstvenih manifestacija.

Bik

Image Vladavina Škorpiona vam donosi puno napetosti u život, no ako malo popustite svoju tvrdoglavnost manje ćete trpjeti. U vama je puno nemira s kojim se ne znate nositi, a to vam donosi naporne odnose sa svima koji su vam bitni. Često se osjećate napadnuto i imate se potrebu braniti, a time samo nepotrebno trošite energiju. Kada bi pustili da sve teče samo po sebi, prije bi se neke stvari riješile.

Kakve god vijesti primili vezano uz posao, ne bi trebali pretjerano reagirati na to. Kada dođe vrijeme sve će sjesti na svoje mjesto. Ni u kojem slučaju ne ulazite u partnerske odnose u poslovanju, osoba s kojom ćete surađivati će vas pokušati staviti u drugi plan. Financije će vam biti povoljne, zapravo ćete imati neki dobitak kroz bilo kakve službene kanale, u smislu novca od osiguranja, odštete ili nekog zaostatka

Ljubavni život vam je sve bolji, samo trebate prevladati početnu krizu. Iako se čini da nema baš neke perspektive u trenutnom odnosu, stvari se mogu promijeniti na neočekivan način. Nemojte se puno zamarati s pričama koje dopiru do vas, neke stvari su sigurno preuveličane, a neke su nebitne i ne trebate ih ni znati. Kraj mjeseca vam donosi romantične trenutke i sređivanja svega što je bilo neriješeno.

Sa zdravljem ćete imati nešto probema, a nećete dobiti pomoć kakvu trebate. Nemojte dozvoliti da vas to frustrira, pokušajte si pomoći prirodnim metodama.

Blizanci

Image Došli ste u fazu kada se stalno suočavate s nezadovoljstvima, a nemate ideje kako se toga riješiti. Neke situacije vam se čine bezizlazne, no samo treba vremena i strpljenja da bi se pokazalo da izlaza ipak ima. U ovom periodu nema mjesta površnosti, sve ćete morati sagledati na puno dubljoj razini, a onda napraviti poteze koje morate. Ne žurite s odlukama, neke stvari još ne vidite potpuno jasno

U poslu ćete imati dosta neizvjesnu situaciju, a rješenje neće doći preko noći.  Bit će potrebno puno truda da zadržite ovo što imate, a nove poteze za sada nećete uspjeti realizirati, bar ne onako kako ste zamišljali. Nemate ideje za rješenje situacije u kojoj ste se našli, ali nemate ni izbora pa ćete se morati nositi s problemima neko vrijeme. Jupiter i Saturn u povoljnom aspektu na vaš znak vam daju bar financijsku sigurnost.

Na ljubavnom planu niste zadovoljni, shvatili ste da partner manipulira s vama, da nije iskren i da vas taj odnos zapravo truje. Nemate hrabrosti to završiti, a razgovor će samo prividno riješiti probleme koji su prisutni duže vrijeme. Imat ćete priliku za nešto novo, ali to vas na neki način plaši. Osoba koja je u vašoj blizini je prilično tajanstvena i nedokučiva, a ipak vas sve više obuzima neki poseban osjećaj prema njoj.

Na trenutke osjećate nalete energije, ali vam zdravlje ipak nije dobro. Budite spremni na problem s probavom, bolove i grčeve, a uz to će vam i temperatura rasti.

Rak

Image Za vas je vladavina Škorpiona dobar period, ali čak ni to vam ne pomaže da se osjećate dobro. Svjesni ste raznih situacija oko vas i teško podnosite te okolnosti. Previše emotivno proiživljavate sve što vam se događa, ne možete se opustiti, a to će vas dovesti u krizno stanje. I ono što je dobro, ima neku sjenu koja vam ne dozvoljava da uživate.

Na poslovnom planu ćete naći neku vrstu ispunjenja, bez obzira što će i tu malo zapinjati. Većina događaja je pozitivna, dobro se nosite sa svojim obavezama, a u drugom dijelu mjeseca ćete biti još zadovoljniji. Primit ćete neku dobru vijest, što će vam biti dodatna motivacija. Financije vam nisu baš stabilne, ali ako pripazite na troškove, sve će biti u redu.

Ljubavni život vam je pun napetosti, bit će vrlo burnih događaja. Iako znate da puno toga ne valja, nekako ste navikli podnositi te situacije, no nećete više moći zatvarati oči pred problemima. Sredinom mjeseca bi moglo doći do konačnog raspada i s tim ćete se teško nositi. Sve će završiti prilično neugodno, bit ćete povrijeđeni i trebat će vam vremena da se od svega oporavite.

Zdravlje bi vam bilo bolje kada bi više vodili računa o sebi, no kako ste pod stresom nije vam ni do čega. Situacije koje vas muče će se odraziti na vaše zdravlje.

Lav

Image Opterećeni ste raznim problemima, a s obzirom na vaš karakter, ti problemi će biti popraćeni dramatičnim scenama. Imate problema sa stambenim prostorom, dogodit će se neka šteta ili ćete morati iseliti, na što niste bili spremni. Odnosi s ukućanima neće biti dobri, imate osjećaj da se krivica za neke neuspjehe svaljuje samo na vas.

Poslovno jedva funkcionirate, a ako vodite samostalni posao, neće biti dobro. Ovu krizu će biti izrazito teško prevladati, iako za vas ništa nije nemoguće. Uspijete li izdržati trenutne izazove, možda se s vremenom nađe neko rješenje. Najvažnije je da ne dozvolite da vam se obitelj miješa u posao. Krajem mjeseca ćete dobiti neku ideju koja može biti korisna, a u prilog vam ide neka slučajna financijska dobit.

Ljubav je jedino područje u kojem vam dobro ide, ali ni tu se ne osjeate sasvim sigurno. Postoje neke sumnje, nemate baš potpuno povjerenje prema partneru. Možda je pamjetnije da ne istražujete, jer nemate što konkretno naći. Osim toga pojavljuje se netko u vašoj radnoj sredini tko će privući vašu pažnju, no možda ne bi trebali ići predaleko s tim. Radije se fokusirajte na pozitivne promjene unutar postojećeg odnosa.

Zdravstveno ste pod pritiskom, svakog trena može doći do razbuktavanja zdravstvenih problema. Budite oprezni u fizičkim aktivnostima zbog mogućih ozljeda.

Djevica

Image Iskoristite vldavinu Škorpiona za sve što ste htjeli riješiti u svom životu, ali budite dovoljno oprezni jer ono što se čini dobrim sada, kroz neko vrijeme može ispasti ne toliko dobro. Možda bi sada samo mogli proanalizirati neke stvari, ali bez da djelujete. Uvid u neke situacije će vam pomoći da kasnije donesete ispravne odluke. Imat ćete problem u kontaktima s ljudima oko sebe.

U poslu budite oprezni, iako se čini da se stvari povoljno odvijaju. Posebno pazite ako radite u nekoj vrsti komunikacijske djelatnosti ili u prometu, mogli bi napraviti grešku koju nećete moći ispraviti. Iako imate osjećaj da sada trebate pojačati svoj tempo, nemojte to napraviti, radije malo odmorite, stanite dok je još vrijeme. Financijska situacija će na početku mjeseca biti pomalo zabrinjavajuća, ali brzo ćete naći rješenje

Vi ste jedan od rijetkih sretnika koji imaju povoljnu situaciju u ovom razdoblju kada se radi o ljubavi. Možda će se ispočetka sve činiti nekako zbrkano i nejasno, no kroz kratko vrijeme sve dolazi na svoje mjesto i znat ćete što trebate napraviti. Čeka vas promjena koja će osvježiti vaš život i sve će opet imati smisla. Uživajte u romantičnim trenucima krajem mjeseca.

Zdravstveni problemi će biti privremeni i kratkotrajni, moguća je nekakva prolazna upala, no sve će proći bez ozbiljnijih posljedica. Budite oprezni u prometu.

Vaga

Image Pred vama je razdoblje razmišljanja o svemu što ste do sada saznali, ali i naučili. Neko neugodno saznanje će vas malo uplašiti, ali nemojte biti previše opterećeni s tim. Nemojte si dozvoliti da se u vas uvuče strah, riješite se svega onoga što vas sputava i što vam stvara prepreke. Povežite se s obitelji i dozvolite da vam pomognu u onome što su naumili.

Poslovno ste malo zapeli, bit će potrebno više truda da izvučete neke situacije u pozitivnom smjeru. O vama ovisi koliko i kako ćete raditi, razmislite o tome da se posavjetujete s nekim oko onoga što mislite napraviti. Za sada imate nepotpune ideje, tako da ne možete napraviti neki pomak na bolje, ali komunikacija s nekim bi vam mogla donijeti nešto što će vas pokrenuti u pravom smjeru. Financije vam nisu naklonjene u ovom periodu.

Iako se u ljubavi traži više komunikacije, jasno vam je da informacije koje dobivate od partnera nisu iskrene, postoje stvari koje vam pokušava prikriti. Možda iza toga ne stoji neka loša namjera, možda se vaš partner samo ne zna ispravno izraziti ili se boji vaše osude ako vam kaže neke stvari. Nemojte ništa forsirati, pokušajte do odgovora doći na neke druge načine.

Zdravlje će vam biti promjenjivo, ali bez ozbljnijih problema. Budite umjereno aktivni, nemojte se previše naprezati i nastojte se dovoljno odmarati.

Škorpion

Image Vladavina vašeg znaka trenutno vam donosi stres i nervozu, razne okolnosti su prilično ograničavajuće. Nemojte puno planirati jer će se svašta događati i zaustavljati vas u djelovanjima. Bar jedan dio ovog perioda će vas pratiti osjećaj nemoći i umora, a to znači da trebate stati na loptu. Bit ćete svadljivi i netaktični, pokušajte obuzdati jezik prije nego krene bujica koja može napraviti dosta štete.

Na poslu vas čeka puno aktivnosti, rješavanje zaostataka, određena prilagođavanja i borbena atmosfera. Što god se dogodilo ne gubite strpljenje, ovo je vrijeme iskušenja koja morate prevladati. Prema kraju mjeseca će se sve smirivati, najvažnije je da se do tada suzdržite od sukoba i negodovanja. Iako ćete imati malo nezgoda s financijama, naći će se rješenje da se to i popravi.

Niste baš na nekoj ljubavnoj frekvenciji usred svih nevolja koje vas snalaze, ali bi vam se mogao dogoditi zanimljiv susret, sasvim slučajno i spontano. Nemojte se braniti od osjećaja koje će ta osoba izazvati u vama, nema potrebe da reagirate grubo ili obrambeno. Dozvolite si neku novu mogućnost, budite dovoljno pristupačni pa ćete se možda i iznenaditi razvojem događaja.

Zdravlje vam neće biti dobro, osjetljiviji ste nego inače, budite spremni na moguće probleme. Mučit će vas bolovi u mišićima, povišena temperatura i osjećaj nemoći.

Strijelac

Image Puno toga se skriva ispod površine, a to vas čini nesretnima i nemirnima. U vama se vodi prava borba, teško vam padaju gubici koje ste nedavno imali. Ne pokazujete sve to što proživljavate, nitko ne bi rekao da ste pod tako velikim opterećenjima. Neke stvari vas ljute, neke vas čine nemoćnima, a neke bi vrlo rado zaboravili. Podsvjesno vas muči jeste li mogli napraviti nešto da spriječite određene događaje.

Na poslovnom planu ste gubitnik, stvari nisu ispale onako kako ste očekivali, ali nastojte ne žaliti zbog toga, sada se prije svega odmorite. Vrijeme je da se malo umirite i da ništa ne poduzimate, iako vas puno toga kopka. Doći će vrijeme za nova djelovanja, a do tada se posvetite sebi. Što više napunite baterije, kada se opet pokrenete trebat će vam puno energije. Financije vam nisu loše, očito ste se uspjeli dobro snaći.

U ljubavi vam prilično dobro ide, a velika je stvar da imate uz sebe nekoga tko vas razumije i zbog koga se osjećate voljeno. Sve druge probleme je lakše prebroditi uz osobu koja vam daje podršku i koja vas zaista voli. To što na trenutke posumnjate i u ljubav neće napraviti nikakav razdor, vidjet ćete da nemate razloga za brigu. Tek u nevolji će vam postati potpuno jasna snaga ljubavi.

Zdravstveno ste prilično nepovoljno, osjećat ćete se loše, umorno, iscrpljeno i psihički slomljeno. Izolacija će vam dobro doći, no računajte i na mogućnost nekog zahvata.

Jarac

Image Veliku ulogu u ovom razdoblju će imati društveni utjecaji i prijateljstva, no neugodno ćete se iznenadaiti kada shvatite da u jednom prijatelju zapravo imate neprijatelja. Dobra je stvar da ćete to otkriti pa ćete moći i djelovati, ali će vas cijela ta situacija prilično povrijediti. Osim toga, imate podršku onih koji su uvijek čvrsto stajali uz vas i bili vam odani. Budite sretni da te osobe postoje u vašem životu.

Na poslovnom planu se neke stvari ne mogu ispuniti, iako vam je poslovna situacija relativno pozitivna. Nekim stvarima ne možete upravljati, a sve ono što sada ne možete riješiti neka pričeka neka bolja vremena. Vi znate da niste ništa krivo napravili, radi se o okolnostima na koje ne možete utjecati i koje ne sputavaju samo vas, nego utječu i na mnoge druge. Financije su malo neodređene, ali imat ćete dobit iz nepoznatih izvora

U ljubavi će sve biti dobro, samo trebate riješiti probleme iz prošlosti. Nekada je potrebno biti fleksibilniji i oprostiti neke stvari, jer nije sve tako crno kako u nekom trenutku to doživite. Ako se više otvorite, doživjet ćete posebne trenutke, šteta bi bilo propustiti sve ono što vas čeka. Na neki neobičan način zračite privlačnošću, vaš šarm u ovom poeriodu dolazi do izražaja.

Sa zdravljem će situacija biti povoljna, ali to ne zači da ne trebate obratiti pažnju na neke znakove organizma. Ako osjetite bilo kakve tegobe, razmislite što možete učiniti da bi ih uklonili.

Vodenjak

Image Nalazite se u prilično nezahvalnoj situaciji, ništa neće ispasti onako kako želite. Neka dobra vijest na početku mjeseca bi vam trebala biti glavna vodilja. Čak i ako ne možete ništa s informacijom koja će doći do vas, ne znači da kasnije neće biti korisna. Imat ćete problem s ljudima na položaju, najviše u smislu njihovih negativnih poteza koje vi ne možete zaustaviti. Izolirajte se od takvih situacija, to nije vaša briga.

Na poslovnom planu dolazi do zastoja, možda i do raskida nekog ugovora. Koliko god vam se to činilo zabrinjavajuće, ne zamarajte se s tim, doći će trenutak kada ćete sve riješiti na drugačiji način. Ljudi koji su vam nadređeni ne vuku dobre poteze, a vi ne možete to ispravljati. Možda će vas malo brinuti financije, no ako ne možete doći do novaca uobičajenim putem, dogodit će se nekakav dobitak na koji niste računali.

U ljubavi ćete biti opterećeni nekim razmišljanjima, pitat ćete se zašto niste uspjeli zainteresirati osobu koja vam je bila zanimljiva. Čak vam se učinilo da vam daje neke signale, a onda na kraju iz toga ne ispadne ništa. Ono što iz nekog razloga nije išlo ni ne treba biti predmet vaših misli, ali ako baš trebate neke odgovore, potražite ih. Možda vam baš to otvori neki sasvim novi put.

Zdravlje vam je dosta ugroženo, bit će mučnih i povremeno nejasnih manifestacija. Osjećat ćete se nemoćno, imunitet vam je vrlo slab i trebate poraditi na tome da u organizam unosite više vitamina.

Ribe

Image Imali ste određene planove, ali ste došli u situaciju da ih ne možete provesti. Ako trebate ići na nekakav dalji put, bilo bi dobro da to odgodite jer bi na samom putovanju moglo doći do neugodnih problema. U kontaktima s ljudima iz daljih područja budite oprezni, s nekim bi mogli ući u nepotreban sukob. Ako imate bilo kakve ispite u ovom razdoblju, nećete ih uspjeti položiti. Zabrinuti ste zbog nekih naglih promjena.

U poslu će biti dosta oscilacija, a neke suradnje će za sada otpasti ili će se odgoditi. Način vašeg djelovanja je dobar, ali realizacija poslova neće ići u željenom smjeru. Sve je podređeno problemima na višem nivou, nije vrijeme za nikakve velike projekte. Netko vam postavlja velike ciljeve, a ne razmišlja o tome da ih nije moguće izvesti. Financije možete popraviti kroz suradnje s nekim organizacijama.

U ljubavi prvo dolazi do zasićenja i kratkotrajne krize, no uskoro će sve krenuti pozitivnijim tokovima. Povremeno dolazite do zaključka da vas partner iskorištava, ali neke situacija to potisnu i vi se opet prepuštate. Niste sasvim zadovoljni, ali za sada se nemate želju suočavati s nekim problemima. Važno vam je da se možete povezati s partnerom i da povremeno možete zajedno pobjeći od svakodnevnih problema.

Zdravlje će vam biti naizgled dobro, u pozadini ipak ima nekih problema. Pazite da se fizički previše ne naprežete i pripazite kakvu hranu konzumirate. Pojavit će se problemi s radom neke žlijezde.

 
Sljedeća »