Početna

Mjesečni horoskop za Listopad 2018.

Ovan

Image Ljubav: U prilično ste dinamičnom tempu kada je u pitanju ljubavni život i ako ste do sada sačuvali svoju slobodu, neće vam padati na pamet da je ičim ugrozite. Avanture su trenutno jedino što vas zanima, o emocijama uopće ne želite razmišljati, a u prvom planu vam je zadovoljstvo. To će vam donijeti probleme s nekim tko očekuje više od onoga što pružate.
Posao: Nakon nedavnih turbulencija, s poslom konačno dolazite u ravnotežu, ali vidljivo je da imate sasvim drugačiju viziju od svojih suradnika, tako da ćete imati problema u svim oblicima timskog rada. S obzirom da vam trenutno posao nije prioritet, nećete se zamarati s tim stvarima, pa će se činiti kao da popuštate i prihvaćate ono što drugi žele.
Financije: Na financijskom planu imate priliku za dobit kroz ulaganja u rizična djelovanja i kroz bankarske transakcije.
Zdravlje: Stanje organizma vam nije stabilno, ali vi se osjećate sasvim dobro. Neki problemi mogu pritajeno djelovati pa bi bilo zgodno da vodite uredniji život.
Poruka mjeseca: Živite na način da iskorištavate sve što vam se pruža, tako da je teško reći što trebate ili ne trebate napraviti. Vođeni ste instinktivnim nagonima i postupat ćete isljučivo u skladu s tim.

Bik

Image Ljubav: Ljubavni život vam je pun iskušenja, a samo glas razuma i strpljenje mogu spasiti vaš odnos s partnerom. Koliko god bilo teško, suzdržite se od prigovaranja. Bit će vam iznimno teško suzbiti svoje porive za raspravom, ali vjerujte nije pravo vrijeme. Vrlo malo je potrebno da vašu vezu dovedete do samog kraja.
Posao: Početkom mjeseca pripazite na svoje poteze, što god kažete ili napravite bit će upotrebljeno protiv vas. Kasnije se ta napetost smiruje, no ipak ne izazivajte vraga. Činjenica je da dajete puno od sebe i da to nitko ne primjećuje, s pravom se osjećate iskorišteno, ali znajte da je ovo samo faza koja će proći i da će doći vrijeme kada ćete na temelju svog truda moći nešto tražiti.
Financije: Iako ste nešto dobili, ispada da više imate za dati pa za sada ne možete biti zadovoljni svojim financijama.
Zdravlje: Vidljivo je da prolazite kroz stresno razdoblje, a to je nešto s čim se teško nosite. Sve to će se odraziti na vaše zdravlje, očekujte pad imuniteta i poteškoće koje idu uz to. Meditacija ili nešto slično vam jedino može pomoći.
Poruka mjeseca: U razdoblju ste nepovoljnih utjecaja, a najviše si možete olakšati strpljenjemi čekanjem da sve prođe.

Blizanci

Image Ljubav: Nekakva prijašnja afera na poslu bi mogla isplivati na površinu, a ako ne želite da se o tome previše sazna, morate reagirati taktično. Što se tiče odnosa s trenutnim partnerom, nekako vam nije previše stalo održati taj odnos stabilnim, počeli ste uviđati neke stvari koje vam se ne sviđaju. Izgleda da ta osoba nije ono što ste tražili.
Posao: U poslu se odlično snalazite i imate priliku krenuti putem koji vam otvara neka nova vrata. Iako će vam ljubomora kolega biti ometajuća okolnost, ne dajte se smesti i uzmite priliku koja vam se pruža. Napravite sve što možete da imate podrušku onih koji su vam bitni, zajedničko djelovanje je uvijek jače od samostalne borbe. Pokažite se u najboljem svjetlu.
Financije: Iako bi sve trebalo biti u redu s financijama, naučite se pregovarati i tražiti ono što smatrate da zaslužujete.
Zdravlje: Dobro ste, ali ste se i previše opustili. Svakako budite fizički aktivniji, to će vam pomoći da se uvijek osjećate svježe i pozitivno.
Poruka mjeseca: Dosta ste bazirani na svakodnevne obaveze, a u svemu tome nađite i trenutke za sebe; posjetite frizera, kozmetičara ili se nečim razonodite.

Rak

Image Ljubav: U ljubavnom životu vam se događaju lijepe i posebne stvari, ali ipak će doći do nekih iskušenja i preispitivanja isebe i partnera. Sredina mjeseca vam donosi krizu koja će biti potaknuta ljubomorom i otkrivanjem one tamnije strane partnerove osobnosti. Na kraju mjeseca ćete morati odlučiti što ćete dalje, a svakako ćete biti opterećeni i pitanjem povjerenja .
Posao: Na poslu vam je prilično naporno, imate želju povući se od svega i biti sami sa sobom. Ako to nikako ne uspijete ostvariti. opterećenje će rasti i postat ćete vidljivo neraspoloženi. Situacija na poslu će se odraziti na vaše zdravlje, sve što e bude događalo uzrokovano je stresom. Treba vam puno više hrabrosti da bi se postavili na pravi način.
Financije: Financijska situacija je gotovo idealna, no moglo bi doći do manjeg zastoja oko neke isplate.
Zdravlje: Prvi dio mjeseca ćete biti prilično nestabilnog zdravlja, zatim će se sve primiriti, ali problem je u tome što će se primiriti, a ne i sasvim smiriti. Prema kraju mjeseca opet dolazi do iscrpljenosti i nemoći.
Poruka mjeseca: Kad bi se usudili prihvatiti neke rizike, vidjeli bi da ishod toga ne mora uvijek biti negativan, no vi radije trpite jer vas je strah gubitaka. Naučite da se ono šo vam je namijenjeno ne može izgubiti.

Lav

Image Ljubav: S obzirom na vašu prirodnu teatralnost, očekujte da će vam ljubavni život biti pun dramatike. Neko vrijeme će se sve činiti u redu, ali prema sredini mjeseca će se sve početi komplicirati. Vaše nagle reakcije će onemogućiti partnera da se uopće pokuša braniti, a to će u konačnici dovesti do prekida veze. Ovaj puta to neće biti privremena svađa, izgledniji je potpuni kraj. 
Posao: Ni u poslu vam ne cvjetaju ruže, možda je zapravo poslovna problematika glavni izvor vaših frustracija.Ako želite sačuvati posao, morate naučiti prepoznati trenutak kada se trebate malo povući. Sada nikako nije vrijeme da budete glasni, da se borite za neka prava ili da bilo što zahtijevate. Trenutno možete biti samo u podaničkoj poziciji.
Financije: Nemate prilike za bilo kakav financijski razvoj, pa ako vam fali novaca prodajte neke stvari koje vam više ne trebaju.
Zdravlje: Zdravstveni problemi su normalna pojava kad vam je na svim područjima stresna situacija. Problemi s tlakom će biti izraženiji, a očekujte i probavne smetnje.
Poruka mjeseca: Kada dođe period u kojem izgleda kao da se sve urotilo protiv vas, pokušajte naći mir u svoja 4 zida, s obitelji i posvetite se onome što volite.

Djevica

Image Ljubav: U ljubavi vam je situacija povoljna, a ako ste do sada bili sami, svakako će doći do promjene. Razgovarajte s partnerom što više i otklonite bilo kakve sumnje, jer se može dogoditi da netko iz okoline pokuša napraviti razdor među vama. Postoji osoba koja vam želi preoteti partnera i trudit će se na sve načine skrenuti pažnju na sebe.
Posao: S težim situacijama na poslu je gotovo, ako ste to izdržali nemate se čega bojati. Posao će vam biti zahtjevan, tražit će od vas puno angažmana, no to vam je odlična prilika da pokažete sve svoje sposobnosti i opravdate povjerenje koje vam je nadređeni dao. Suradnici su vam malo nervozni pa može doći do manjih napetosti, zato se potrudite da ne reagirate na svaku riječ.
Financije: Financije su vam gotovo odlične, a dodatne zarade možete očekivati kroz predavanja, putovanja ili prevođenje.
Zdravlje: Zdravlje vam je uglavnom dobrom, no bit će trenutaka kada ćete osjećati malo nestabilnosti. Ako imate probleme s venama, sada će se te poteškoće pojačati, poduzmite nešto po tom pitanju.
Poruka mjeseca: Čak i ako vam se ne da, potrudite se biti što više među ljudima, razmjenjivati informacije i slušati što se događa, jer ono što sada možete saznati postat će vrlo dragocjeno.

Vaga

Image Ljubav: Počeli ste preispitivati i odmjeravati svoju ljubavnu situaciju, kao da se pitate vrijedi li sve to truda. Neke stvari kod partnera vam se neće svidjeti, ima nekih reakcija koje na vas djeluju odbijajuće. Jedan dio vas želi pobjeći od svega, a drugi dio vas još drži tu gdje jeste. Razmislite i vidite koliko ta vaša veza zaista vrijedi, ali ne dozvoljavajte utjecaje sa strane.
Posao: U poslu vam ide zaista jako dobro. Našli ste zadovoljstvo u onome što radite, našli ste i način da se kreativno itzrazite kroz taj posao, sad vam preostaje samo da iskorisite ove dobre vibracije na najbolji mogući način.Jedino što vas muči je vrednovanje tog posla, voljeli bi da vam primanja budu malo stimulativnija. Pokušajte se prezentirati na način kojim ćete dati do znanja da tražite više.
Financije: Pitanje financija vam je zapravo sasvim u redu, ali ste se malo opustili u trošenju pa ćete morati napraviti preraspodjelu sredstava.
Zdravlje: Zdravlje vam je sasvim dobro, ovo bi trebao biti miran i stabilan period. Konkretnih tegoba nema, ako se dogodi da se ne osjećate najbolje, promijenite nešto u prehrani i poslušajte potrebe svog organizma.
Poruka mjeseca: S obzirom da vam je situacija u svemu zadovoljavajuća, vrijeme je da si priuštite i neka popratna zadovoljstva. Vi ćete najbolje znati na koji način ćete si ugoditi.

Škorpion

Image Ljubav: I kada sve izgleda u redu, vi vidite neke urote i laži. Slučajan susret vašeg partnera s osobom suprotnog spola, pretvorit ćete u skrivene namjere i obrušiti se na njega. Jako teško vam je dokazati da pretjerujete, toliko ste goropadni da uopće ne želite saslušati priču do kraja. Ako samo tražite razlog da ga se riješite, učinite to na ljepši način, ne morate baš svaljivati krivnju na njega.
Posao: Dolazi malo naporniji tempo u poslu, ali ne toliko da se ne bi mogli nositi s tim. U nekim trenucima se od vas previše traži pa ćete imati dojam kao da nosite sav teret poslovanja. Najbolje je da odradite svoje i da ne ulazite u konflikte, uostalom vi znate naći način kako da sve bude obavljeno, a uz to i vi zadovoljni. Netko od nadređenih će primijetiti vaš trud pa ćete s vremenom biti i nagrađeni za to.
Financije: Financije su vam dobre, iako se povremeno čini da dolazi do problema. Ne brinite, uspjet ćete podmiriti sve što morate.
Zdravlje: Imate volju i želju da se pokažete aktivnima, ali nemate dovoljno snage. Problemi s imunitetom će biti sve naglašeniji.
Poruka mjeseca: Budite svoji, uživajte u stvarima koje vas ispunjavaju, a sve ostalo će biti onako kako mora biti. Iskoristite još ovo malo Jupiterove naklonjenosti i napravite sve što mislite da trebate.

Strijelac

Image Ljubav: Kod vas se situacija prilično zakuhala, pa ćete živjeti u strahu da se ne otkrije vaša tajna ljubavna veza. Niste još spremni suočiti se sa stvarnošću i donijeti konačne odluke, što je zapravo dobro jer sada nije vrijeme za to. Možda s vremenom dođete do zaključka da vam je to zanimljivo samo zato što je zabranjeno voće najslađe. Kad bi prestalo biti zabranjeno, možda bi promijenilo okuis.
Posao: U poslu vam ide onako kako očekujete, samo imate ponešto problema u komunikaciji, odnosno ne nailazite na razumijevanje po pitanju vaših ideja pa morate puno toga objašnjavati i dokazivati. Pazite kada je u pitanju prosljeđivanje informacija, moglo bi se dogoditi da napravite nešto nesmotreno ili da pošaljete pogrešan mail, što će vam zakomplicirati život. Prije nego napravite bilo koji potez, provjerite da li je sve u redu.
Financije: Čekate neke zaostatke, dugove ili nešto tog tipa, a isplata se malo zavukla. Prije nego što uspijete naplatiti to što očekujete, proći ćete razne provjere.
Zdravlje: Ne bi se trebali osjećati loše, no bez obzira na to  rado bi se povukli u izolaciju i proveli neko vrijeme u mirovanju. Mogući su neki ginekološki problemi, ali u pitanju su samo prolazne smetnje.
Poruka mjeseca: Posvetite se sebi, ali na duhovan način; preispitujte se, analizirajte i radite na onome u čemu se osjećate slabi. Ako ne možete naći unutarnji mir, pokušajte s meditacijama.

Jarac

Image Ljubav: Pokušat ćete uključiti svoje prijatelje u nastojanju zbližavanja s osobom koja vam se sviđa. To će se pokazati kontraproduktivno, jer će miješanje drugih u vaš ljubavni život napraviti zbrku. Informacije koje ćete dobivati neće biti sasvim točne, preostaje vam jedino da sami upoznate tu osobu i a donesete svoje zaključke. I ne kopajte po prošlosti, to ionako nije bitno.
Posao: S poslom nemate problema, samo se više koncentrirajte na svoj rad jer bi mogli nešto propustiti. Slobodno se oslonite na ljude s kojima surađujete, ionako je sada potreban timski rad. Nitko od vas ni ne očekujete da sami dođete do rezultata, prema tome dogovorite se, rasporedite posao i nadopunjujte se. Slobodno iznesite svoje ideje, pokazali ste se kao dobar organizator .
Financije: Ništa strašno se neće događati na financijskom planu, ali niste zadovoljni trenutnim stanjem. Pokušajte kroz posao ostvariti neke bonuse, koliko god se činilo da su nedostižni. nije baš tako nemoguće.
Zdravlje: Zdravstveno stanje vam je u plusu, znači nikakvi problemi nisu na vidiku. Imate veliku dozu energije pa je ispravno i usmjerite.
Poruka mjeseca: Družite se s ljudima, idite na skupove i razna događanja, sada će vam pojačani društveni život itekako goditi, a osim toga bit ćete u toku sa svim trendovima i informacijama.

Vodenjak

Image Ljubav: Ako ste slobodni, ostanite slobodni jer sada jedino možete napraviti pogrešan izbor. Zapravo ni pogrešan izbor nije najgora stvar, možda će vam to iskustvo pomoći u nekim kasnijim odabirima. Ako već jeste u vezi, preispitajte taj vaš odnos i razmislite da li tu ima budućnosti i kakvog smisla ima uopće se dalje truditi. Očito je da vam ne odgovara partnerov način funkcioniranja, previše posesivnosti nije ono što bi vama bilo prihvatljivo.
Posao: S poslom muku mučite i na teži način stječete vrijedna iskustva. Ono čega se morate najviše čuvati je vaša brzopletost, nemojte da se dogodi da sati ili dani rada  nestanu jednim pogrešnim potezom. Radite na onome što ste i do sada radili, nemojte započinjati nove procese jer neće dobro proći. Za sve postoji pravi trenutak, a to sigurno nije sada. Ako ste u traženju novog posla, nemojte još dok se energije malo ne smire.
Financije: Trudite se nešto stvoriti i zaraditi, ali ne ide vam lako. Uspijevate doći do nekih sitnih iznosa, a to nije dovoljno za vaše planove.
Zdravlje: Zdravlje vam nije dobro, možda zato što se forsirate. Trebali bi uzeti neko vrijeme za oporavak, obaveze vam neće nigdje pobjeći.
Poruka mjeseca: Budite ustrajni i radite na svom uspjehu, jer sve ono što radite je ulaganje u budućnost. To što nema trenutnih rezultata vašeg truda ne treba vas obeshrabriti.

Ribe

Image Ljubav: Imate dobru, ali pomalo varljivu ljubavnu situaciju. Uskoro ćete postati opterećeni nekim razmišljanjima koja će vas dovesti do zaključka da nemate ono što bi željeli. Potrebna vam je promjena, a to ćete shvatiti kroz druženja i upoznavanja novih lica. Zanimljivu osobu ćete upoznati na putovanju, kroz razgovor ćete shvatiti da imate puno toga zajedničkog..
Posao: Na poslu će zavladati određena kriza, ali ništa što bi bilo zabrinjavajuće. Postali ste neaktivni, ne pokazujete puno interesa za ono što radite, a zapravo se radi o tome da ste ostali bez ideja kada su u pitanju potezi koji ovise o vama. Nemojte da vas pogrešno shvate i da ispadnete lijeni, ako ništa drugo pozabavite se zaršavanjem nekih prijašnjih stvari koje su ostale neriješene.
Financije: Financije su vam sasvim solidne, ali vi ste si uzeli malo previše maha s trošenjem. Svjesni ste obaveza koje imate, ali ipak ste si dozvolili da vas malo ponese pa ćete možda morati posegnuti za ušteđevinom.
Zdravlje: Imate pritajenih zdravstvenih problema, ne ignorirajte bilo kakve znakove organizma. Ako vam povremeno nije dobro, imate vrtoglavice, oscilacije tlaka potražite uzrok tome da ne dođe do neke ozbiljnije situacije.
Poruka mjeseca: Sve više osjećate nemir, a on ne dolazi bez razloga. Dobro bi vam došlo da malo promijenite sredinu, možda da negdje otputujete i maknete se iz kolotečine. Dobit ćete dobre vijesti iz daljine.

 
Dnevni položaji planeta
19. studeni 2018.
SunceSunce 27° Sc 05'
MjesecMjesec 10° Ar 34'
MerkurMerkur 13° Sg 00'R
VeneraVenera 25° Li 25'
MarsMars 02° Pi 12'
JupiterJupiter 02° Sg 25'
SaturnSaturn 06° Cp 37'
UranUran 29° Ar 31'R
NeptunNeptun 13° Pi 42'R
PlutonPluton 19° Cp 20'