Početna arrow Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop za Srpanj 2017.

Ovan

Image Ljubav: Vrijeme je da ostvarite bolju komunikaciju sa svojim partnerom, to će vam pomoći da budete emotivno zadovoljniji. Male stvari puno znače, pa će tako i obični razgovori ponovo stvoriti osjećaj bliskosti. Zadnji tjedan će se pojaviti neki problem u vašem odnosu, ali to ne bi trebalo narušiti sve ono na čemu ste radili.
Posao: Prilično ste napeti kada je posao u pitanju, imate puno otežavajućih okolnosti u svom radu. Čak i ako ste na godišnjem, nećete imati mira, stalno će vas netko zvati i morat ćete rješavati probleme. Sredina srpnja je vrlo nezgodna za vašu poslovnu situaciju, neke promjene bi mogle dovesti u pitanje vaše radno mjesto.
Financije: Ako ništa drugo, u financijama se dobro snalazite, očekujte manje dobitke.
Zdravlje: Imat ćete sve veće želučane probleme, što ne mora imati toliko veze s hranom, koliko s nervozom. Osjećat ćete se vrlo iscrpljeno.
Poruka mjeseca: Imat ćete stresne događaje u obitelji, pogotovo kada su u pitanju odnosi s muškim članovima familije. Jedino što možete učiniti je pripaziti na svoje postupke.

Bik

Image Ljubav: Ljubavni život vam je sasvim dobar, ali prema kraju mjeseca ćete se sve više pitati da li među vama postoji pravo povjerenje. Zapravo uopće nije stvar u povjerenju, prije bi se reklo da dolazi do određenog zasićenja s vaše strane i da niste više zadovoljni tim odnosom. Tražite izgovore samo da se ne bi suočili sa stvarnim stanjem.
Posao: Znate što radite, znate i zašto to radite, ali u svemu što prolazite imate mnoštvo prepreka i otežavajućih okolnosti. Vrijedi li se toliko žrtvovati za taj posao, znat ćete kada dođe vrijeme. U svakom slučaju nemojte se dati obeshrabriti ni u drugom dijelu mjeseca kada će vam se učiniti da ništa što ste napravili nije urodilo plodom.
Financije: Financijska situacija vam se popravlja, konačno dolazite na svoje. Svaki dobitak će vas veseliti.
Zdravlje: Veći dio mjeseca ćete se osjećati dobro i opušteno, ali će vas u drugom dijelu mjeseca zaskočiti neki kronični problemi na koje ste gotovo zaboravili.
Poruka mjeseca: Puno kretanja i kontaktiranja će unositi određeni nemir u vaš život, prije svega jer nećete znati kako se odmaknuti od nametljivih osoba.

Blizanci

Image Ljubav: Blistat ćete i toliko zračiti pozitivom da ćete privlačiti pažnju gdje god se pojavite. Ljubavnih ponuda će biti na sve strane, što će vam goditi, ali pazite da se previše ne zaigrate i ne napravite nešto zbog čega bi se vaš partner osjećao povrijeđenim. U pažnji drugih uživjate umjereno, a partneru dajte do znanja koliko vam znači.
Posao: Dobro se borite s poslom i svime što ide uz vaše radno mjesto, ali niste zadovoljni jer gotovo ništa ne ide kako bi se očekivalo. Ako razmišljate o samostalnom pokretanju posla, prolazit ćete kroz probleme koji će vas navesti da dobro razmislite isplate li se uopće neke investicije. Izgleda da nije vrijeme za tako velike promjene.
Financije: Čeka  vas jako puno izdataka, bez obzira o čemu se radilo. Budite izrazito pažljivi s novcem.
Zdravlje: Ozbiljnijih problema sa zdravljem ne bi trebali imati, ali u nekim trenucima se nećete osjećati sasvim dobro. Dovoljno se krećite i češće posegnite za vitaminskim pripravcima.
Poruka mjeseca: Imovinska pitanja će vam biti u prvom planu, a to će vam stvarati nervozu jer se bojite gubitaka. Možda bi bilo bolje da se preusmjerite na neke druge interese dok ne prođu te napete energije.

Rak

Image Ljubav: Nesigurnost i nezadovoljstvo u vašoj vezi bi vas mogli odvesti nekim tajnim putevima. Skrivena ljubav može biti vrlo strastvena i zanosna, ali tu moć ima upravo zato što je skrivena. Kada bi se taj odnos postavio na drugačijim osnovama, možda opet ne bi bili sretni, zato je bolje da radite na sebi, nego da tražite pogrešnu utjehu.
Posao: Na poslu ćete biti vrlo aktivni, ali pazite da vam energija ne izgori prebrzo. Svjesni ste da uspjeti možete samo velikim trudom pa ste si dali u zadatak da date sve od sebe, no i uz sve što dajete dolazi do raznih prepreka, gdje će taktiziranje biti vrlo važan dio vašeg razvoja. Odnosi u radom okruženju se zaoštravaju.
Financije: Ukazuje vam se prilika za poboljšanje financijske situacije, ne propuštajte je.
Zdravlje: Osjećate se puni energije, ali postoji i zamka koja donosi opasnost od nezgoda i povreda radi nepažnje. Bavljenje sportom je preporučljivo, ali budite pažljivi.
Poruka mjeseca: Kad se već osjećate tako moćno zbog vala energije koji vas je zapljusnuo, dobro je postaviti si neki cilj kojem ćete biti posvećeni.

Lav

Image Ljubav: Izvana situacija u vašem ljubavnom životu izgleda prilično dobra, ali zato se iznutra kuha sve i svašta. Ako ste slobodni, bit će vam iznimno teško odabrati nekoga jer ćete imati mogućnost između više osoba. Ako ste u vezi, bit će stvari koje će vas mučiti, prije svega zato što imate osjećaj da se partner udaljava od vas. 
Posao: U poslu vam sve postaje komplicirano i naporno, ali baš to vam daje novu dozu energije kojom ćete isticati svoje sposobnosti. Veći dio mjeseca će određeni suradnici raditi neke skrivene poteze protiv vas, no oni koji su uz vas će vam dati veliku podršku i pomoći vam da se izborite za ono što zaslužujete.
Financije: Kako god se stvari odvijale, s financijama i dalje idete naprijed. Zaradu će povećati vaš veliki angažman.
Zdravlje: Činjenica je da vam treba puno više odmora nego što vama pada na pamet napraviti za sebe. Kad se već forsirate, uzimajte vitaminske preparate.
Poruka mjeseca: Bilo bi dobro da u prvom dijelu mjeseca uronite u svoj unutrašnji svijet i da potražite odgovore koji su vam potrebni. U drugom dijelu mjeseca djelujte na svim poljima jer ćete postizati uspjehe.

Djevica

Image Ljubav: Bit ćete pod velikim emotivnim pritiskom i pitat ćete se ima li vaša veza budućnost. Neke probleme ćete uspješno riješiti i sve će izgledati bolje sve do pred kraj mjeseca kada stiže veliko iskušenje. OSjećat ćete se razočarano i izdano zbog nekih partnerovih poteza, a da li je moguće i to prebroditi ovisi koliko ga volite.
Posao: Biti ćete zadovoljni razvojem svog poslovnog života, a tome pridonosi i dobra suradnja s okolinom, te podrška nadređenih. Zbog dosadašnjih napora koje ste uložili, sada možete uživati u priznanjima, ali to ne znači da se možete sasvim opustiti. Istina, nije vrijeme za nove poteze, ali održavajte ono što je trenutno aktualno.
Financije: Iako ne izgleda baš najbolje, vaše financijsko stanje je stabilnije, pogotovo ako budete pažljiviji s trošenjem.
Zdravlje: Ako primjećujete da vam nešto šteti, promijenite navike i napravite korak naprijed za poboljšanje svog zdravlja. Osjetljivi ste i treba vam više brige oko zdravlja.
Poruka mjeseca: Ovaj period je odličan za samoanalizu i promjene u nekim stavovima. Posvetite se sebi, koncentrirajte se na ono što je važno i ne dozvolite da nešto preusmjeri vašu pažnju.

Vaga

Image Ljubav: Ovo je jedan od najsretnijih perioda u vašem ljubavnom životu, bilo da se radi o susretu s osobom koja u vama pobuđuje sve najbolje ili o promjeni dosadašnjeg odnosa u pozitivnom smjeru. Marsova energija će malo remetiti sklad koji želite zadržati, tako da možete očekivati ljubomorne reakcije, a i veću zahtjevnost vašeg partnera.
Posao: Nerovza će vladati u vašem poslovnom životu, a taj nemir možete pretočiti u neko aktivno djelovanje pa ćete bar biti okupirani konkretnim stvarima. Nije vrijeme za planiranja jer se planovi u ovom periodu ruše, ali zato bilo kakva određena akrivnost donosi osjećaj da ste korisni i da možete kad nešto zaista želite.
Financije: Sa financijama je prilično promjenjiva situacija, nikako da se stvori ravnoteža koja vam je potrebna.
Zdravlje: Glavna odrednica vašeg zdravlja će biti raspoloženje koje vas obuzima. Iz tog razloga je jako važno da što više vremena provodite u stvarima koje volite i koje vas ispunjavaju jer ćete se tako osjećati bolje.
Poruka mjeseca: Imate poblema s autoritetima, ali i svima onima koji vam pokušavaju nešto nametnuti. Veliki su izgledi da će izbiti svađa s nekim od prijatelja zbog pretjeranog utjecaja njegove volje. Nastojte to riješiti smireno.

Škorpion

Image Ljubav: Nekako vam ne ide na ljubavnom planu u zadnje vrijeme, odnosno vi ne želite reagirati na zanimanje nekih osoba. Prilike za nešto novo vam se otvaraju, ali nekako vas sve to ne zanima, želite se izolirati u osamu, iako ćete se poigrati s tim prilikama na dvosmislen način. Duboko u sebi znate da tražite nešto sasvim drugačije.
Posao: Uz sve napore koji su prisutni, uspijevate se probiti i pokazati svoje sposobnosti. Ponekad se pitate zašto se uopće toliko trudite kad ne nalazite pravo zadovoljstvo u poslu, ali motivacija vam je novac i dokazivanje da vi to možete. Prema kraju mjeseca ćete biti na izmaku snaga, bit će potreban odmor.
Financije: Ako očekujete dobit kroz neku proviziju, kamatu ili prijašnju investiciju, sada ćete to ostvariti.
Zdravlje: Svako pretjerivanje će vam naškoditi, a to znači da trebate naći mjeru u svemu. Dobro podnosite stresne situacije, ali će i to doći na naplatu krajem mjeseca kada ćete tražiti brze načine opuštanja.
Poruka mjeseca: Kontakti sa strancima vam mogu biti od koristi, ali morate biti oprezni jer vam netko može unijeti i neke nove probleme u život. Odličan vam je period za putovanja i upoznavanja novih sredina.

Strijelac

Image Ljubav: Vaš ljubavni život je čisti primjer da stvari gotovo nikad nisu kakve se čine. Istina je da ste fokusirani na ljubav, da želite ugoditi partneru i da bi htjeli unaprijediti vaš odnos, ali sve to baš i ne uspijevate. Ono što će vas iznenaditi, s obzirom da ulažete toliki trud, problem je u vama. Krajem mjeseca će se točno pokazati što ne valja.
Posao: Nešto vas tjera u rizike, a to u ovom periodu nikako nije dobro. Iako vam većinu vremena Merkur pogoduje za osmišljavanje kojekakvih mogućnosti, stvari se prebrzo mijenjaju i trenutak nepažnje vas može dovesti u problem. Brzoplete procjene vas mogu previše koštati, a i bez nekih poteza ćete stalno biti napeti.
Financije: Novac vam može doći kroz neka pravna rješenja koja možda i duže vrijeme čekate. Ipak, budite štedljivi.
Zdravlje: Zdravstvena osjetljivost vam je pojačana, a time i narušen san. Dobro bi vam došla neka lagana rekreacija, a potreban vam je i veći unos tekućine u organizam.
Poruka mjeseca: Neki nemir u vama vas tjera u iskušenja zbog kojih nećete biti ponosni. Pokušavate sami sebi nešto dokazati, ali za to postoje i ljepši načini.

Jarac

Image Ljubav: Ono što nije samo po sebi komplicirano, vi ćete dodatno zakomplicirati. Čekaju vas burni dani s partnerom, jedno drugome ćete stalno nešto predbacivati, a to se može pretvoriti u pravo neprijateljstvo. Niste raspoloženi za komunikaciju pa puno toga prešućujete, a kad odlučite progovoriti postajete neugodni.
Posao: Vaši poslovni potezi će u velikoj mjeri ovisiti o drugima, a vama se to nikako ne sviđa. Od vas se traže određeni kompromisi, na što niste spremni jer sve želite provoditi na svoj način. Naći ćete se u sukobima s ljudima s kojima morate surađivati, što će vam otežati situaciju, ali ipak neće ugroziti vaše ambicije za napredovanjem.
Financije: Puno radite i svakako stiže nagrada za to, ali postoje i situacije u kojima možete lako izgubiti novac.
Zdravlje: Činit će se da ste dobro, ali to će biti tako samo ako se budete pridržavali nekih pravila, a to su u prvom planu briga o pravilnoj ishrani i zaštita kože koja vam je vrlo osjetljiva.
Poruka mjeseca: Možda ne bi u svakome oko sebe gledati suparnike i neprijatelje, bilo bi bolje da one koje smatrate prijetnjom pretvorite u saveznike.

Vodenjak

Image Ljubav: Ljubav je u zraku i to ćete osjećati gdje god bili. Slobodni Vodenjaci će biti prilično aktivni na društvenom planu, a kroz nova poznanstva i šarmirati sve oko sebe. Tu se stvara prilika za razvoj nove veze. Čak i ako ste u vezi, malo flerta će vam dobro doći da sami sebi dokažete određene vrijednosti.
Posao: Pojačano ćete raditi i biti pod pritiskom, pogotovo zato što morate rješavati neke hitne situacije. Što god radili, bit će nekih iznenadnih intervencija, što će pojačavati stres i tjerati vas na razmišljanje o novom poslu. Iako će vam se ukazati prilika za nešto novo, budite oprezni i pažljivo pregovarajte o uvjetima.
Financije: Dobitaka će biti, ali budite umjereni kada su u pitanju daljnje investicije. Moguće su dodatne zarade kroz kreativnost.
Zdravlje: Obavite sve pretrage koje morate, ništa nemojte odgađati. Ako vas nešto boli, ne trpite bol, nego otkrijte uzrok i krenite rješavati probleme iz korijena.
Poruka mjeseca: Natovarili ste si previše obaveza, ne razmišljajuću koliko će vas neke od njih okupirati. Reorganizirajte se i nađite vremena za sebe.

Ribe

Image Ljubav: Prepuštate se strastima i neobaveznim odnosima jer vam trenutno tako najviše odgovara. Prolazit ćete kroz svakakva iskustva koja će sa sobom povlačiti i posljedice. Trenutno niste raspoloženi za predanost pa će u dosadašnjim vezama dolaziti do problema. Netko novi može biti zanimljiv izazov, ali taj izazov nosi i upozorenje.
Posao: Ako se bavite nekim vlastitim poslom ili je vaše zanimanje vezano za uređenje interijera ili nešto slično, iskoristite ovaj period za poboljšanje razvoja. Također ćete dobro proći ako se bavite nečim iz područja umjetnosti, a sva druga područja djelatnosti će se naći pod preispitivanjem koliko to uopće ima smisla i što ste do sada postigli.
Financije: U dobrom ste periodu za zarade i dobitke, ali bi se povremeno mogli zanijeti i potrošiti više nego što treba.
Zdravlje: Relativno ste dobro, ali ipak nije sve sasvim u redu. Iako ne želite posjetiti liječnika, trebali bi provjeriti tlak, masnoće u krvi i napraviti urinarne pretrage zbog infekcije koja negdje u vama tinja.
Poruka mjeseca: Napravite nešto čime ćet se moći pohvaliti i što će ostaviti određeni trag. to može biti neka kreativna ideja ili pomoć nekome kome je ta pomoć zaista potrebna. Činite dobra djela.

 
Mjesečeve faze
srpanj 2017
09.07. 06:06
Zadnja četvrt16.07. 21:35
23.07. 11:45
Prva četvrt01.07. 02:51
30.07. 17:23


Dnevni položaji planeta
21. srpanj 2017.
SunceSunce 28° Cn 54'
MjesecMjesec 02° Cn 23'
MerkurMerkur 24° Le 29'
VeneraVenera 18° Ge 25'
MarsMars 00° Le 38'
JupiterJupiter 15° Li 41'
SaturnSaturn 22° Sg 07'R
UranUran 28° Ar 27'
NeptunNeptun 13° Pi 57'R
PlutonPluton 17° Cp 50'R