Početna arrow Astrologija arrow Grane astrologije

Mjesečni horoskop za Siječanj 2016.

Ovan

Ovan (Aries) Ljubav: Vaša ljubav će prolaziti kroz duhovnu obnovu i velika preispitivanja, što može donijeti i određene neugodnosti u vaš odnos. Imate samo dvije mogućnosti; ili će vaša veza postati puno čvršća i dublja ili ćete napraviti rez zato što se ne možete nositi sa problemima koji su sastavni dio života.
Posao: Rizik koji nose određeni potezi će se ovaj puta pokazati vrlo učinkovitim i isplativim. Imate veliki utjecaj sreće u svemu što radite, ali i vaša sposobnost je zaslužna za rezultate. Što god radili, pokušajte u svoj posao uvrstiti proučavanje te tematike, bit ćete zadovoljni otkrićima. Upoznajte se s psihologijom poslovanja.
Financije: Nemojte se previše oslanjati na trenutnu financijsku stabilnost, neke stvari se uskoro mogu promijeniti.
Zdravlje: Unutarnji nemir vas upozorava da vam možda prijeti nekakva opasnost, skloni ste ozljedama.
Poruka mjeseca: Neki od vas će proživljavati velike životne promjene, a postepeno će to zahvatiti i sve pripadnije znaka.

Bik

Ljubav: Bit ćete puni zanosa, zaljubljenost će se osjećati u zraku, ali nad sve to će se nadviti tmurni oblaci pa će svi ti osjećaji splaasnuti. Na žalost niste naišli na pravu osobu, ne možete računati na njegovu vjernost i poštenje u bilo kojem smislu. Ako ste u braku ili dugoj vezi, doći će do nekih ozbiljnih situacija koje treba što prije rješavati.
Posao: Nije vam baš najbolji period za poslovna zbivanja, ali imate neobičnu volju da se borite protiv svega i protiv svih koji vam pokušaju stati na put. Bravo za vašu hrabrost i izdržljivost; čak i ako ne bude vidljivih rezultata, bit ćete primjer drugima i dati ćete im motivaciju da se bore za sebe kada bude bilo potrebno. Ostanite uporni u svojim zahtjevima.
Financije: S obzirom da vas prati sreća u dobicima, svakako pokušajte nešto osvojiti kroz nagradne igre.
Zdravlje: Osjećate neku neobičnu snagu, iako fizički niste baš najstabilnije. Vodite računa o svom zdravlju.
Poruka mjeseca: Održite pozitivan stav u svemu, on će vam pomoći da u nevolji postupite onako kako treba.

Blizanci

 Ljubav: Imate dosta nedoumica kada je u pitanju partner. Često vam se čini da je odsutan i nepristupačan, a zbog toga ste gotovo uvjereni da postoji netko drugi u njegovom životu. Nešto se svakako događa, a koliko daleko je otišlo nećete uspjeti saznati. Zbog monotonije u odnosu i vi sve češće razmišljate o drugim mogućnostima.
Posao: Ulažete puno truda u svoj posao, a time i izgrađujete temelje za buduća napredovanja. Imate svoj cilj, koji će se teško ostvariti, ali uz upornost ništa nije nedostižno. Najteže ćete se nositi sa greškama u komunikaciji.
Financije: Izgleda da ste pretjerali pa su vas snašla razna ograničenja, ako ne i blokade računa.
Zdravlje: Niste dobro i trebat će vremena da se oporavite. Mučit će vas upale, pogotovo na području genitalija.
Poruka mjeseca: Gotovo ništa vam ne ide u prilog, zato ne forsirajte ništa i prije svega se posvetite sebi.

Rak

Ljubav: Svakodnevna monotonija je zavladala vašom vezom, a to vas plaši jer vas prati osjećaj da ćete biti ostavljeni. Da bi održali vezu, treba malo truda i osvrta na trenutke kada je sve bilo lijepo. S obzirom da će interes za vas, s nekim drugih strana biti pojačan, možda ćete poželjeti avanturu, kad već nema strasti u vezi u kojoj jeste.
Posao: Da bi opstali u poslu ili eventualno napredovali, morate pokazati inicijativu. Vjerujte ništa vam neće pasti s neba, a vi snage za nove angažmane imate, samo vam još treba hrabrosti za to. Ne zamarajte se time što su neke stvari pogrešno shvaćene ili ih je netko prečuo, ono što smatrate važnim jednostavno ponovite.
Financije: Stanje na računu bi trebalo biti u pozitivi, no ako očekujete novac od neke osobe, još ćete pričekati.
Zdravlje: Morali bi se riješiti nekih loših navika i povesti računa o svom zdravlju, recimo čišćenjem organizma.
Poruka mjeseca: Sve ono što vas čini napetima pokušajte nekako zaobići i svakako se pozabavite sobom. 

Lav

Ljubav: Vaš odnos s partnerom je postao ozbiljniji nego što ste mislili da će biti pa ste sad pomalo u strahu od njegovih daljnjih očekivanja. Da bi veza bila ozbiljna, ne morate pristati baš na sve što partner smatra da trebate napraviti, pogotovo ako su očekivanja vezana uz zajednički život. Ako vam je suđeno, takvi planovi nikuda neće pobjeći.
Posao: Pazite kako ćete se postaviti u poslovnim odnosima, situacija vam je prilično zapetljana. Što to točno znači saznat će vas kada budete pozvani na odgovornost zbog nečega što ste zaboravili ili sasvim slučajno propustili. Svakako se potrudite biti koncentrirani na svoje obaveze, jer vas planete baš i ne podržavaju.
Financije: Samo ako čekate novac od prije doći će do naplate, ali ne bez nerviranja zbog odugovlačenja.
Zdravlje: Nestabilnog ste zdravlja, a već početkom godine bi vas mogla snaći crijevna viroza. pijte puno tekućine.
Poruka mjeseca: Vrijeme je za završavanje svega onoga što ste započeli i ostavili na čekanju. Nema više čekanja. 

Djevica

Ljubav: Bit će svakakvih zanimljivosti na ljubavnom planu, no u prvom dijelu mjeseca ćete se baviti teškim temama i problemima u zajedništvu. Neke stvari vam teško padaju, a samo taktičnost vašeg partnera će pomoći da se osjećate bolje. U drugom dijelu mjeseca ćete se prepustiti intenzivnim osjećajima kroz koje ćete svašta proživljavati.
Posao: Biti ćete vrlo snalažljivi u poslovnim djelovanjima, a u komunikaciji oštri na jeziku, no pazite da ne zazvučite previše provokativno ili čak uvredljivo. Svakako ćete morati biti taktičniji u nastupu, a prije svega se pazite brzopletih odluka i dogovora. Tek pred kraj mjeseca možete stvoriti pozitivniju radnu atmosferu.
Financije: Koliko god milsili da vas prate sretne okolnosti, teško ćete izlaziti na kraj s financijama.
Zdravlje: Budite u stanju pripravnosti s kroničnim bolestima, moguće su razne neprilike. Ne preskačite terapije.
Poruka mjeseca: Toliko je pozitivnih zbivanja oko vas, šteta bi bilo da vrijeme trošite na nebitne i trenutne probleme.

Vaga

Ljubav: Pred vama je rješavanje nekih situacija koje već neko vrijeme poguravate sa strane, samo da se ne morate baviti time. Partner će vam ukazivati na svoja nezadovoljstva, a ni vama nitko ne brani da se izjasnite po pitanju vlastitih nezadovoljstava. To uopće ne znači da treba doći do svađe, prije bi se reklo da ste konačno ušli u pregovore.
Posao: Da bi nešto napravili, morate se i pokrenuti. Svaka inicijativa s vaše strane je dobrodošla, samo da se oslobodite strahova od suparnika. Pa što ako netko ima još bolju ideju, to ne znači da ne možete napraviti neku vrstu suradnje. Istina je da će vas druga strana pokušati istisnuti, ali ako se ispravno postavite, pokazat ćete vrijednost svojih zamisli.
Financije: Financije su vam stabilne sve dok se ponašate odgovorno. Krajem mjeseca ćete imati povećane troškove.
Zdravlje: Skloni ste virozama i zarazama, a tek od polovice mjeseca se možete osjećati bolje i snažnije.
Poruka mjeseca: Ako nekome možete pomoći, pomozite. Ono na što ne možete utjecati trebate zaobići.

Škorpion

Ljubav: Čini vam se da dobivate premalo u odnosu na ono što dajete. Nije vrijeme za bilo kakva forsiranja, ionako se sve dogodi onda kada dođe vrijeme za to. Budete li previše nasrtljivi, osoba koja vas zanima će se početi povlačiti. Sva rješenja će doći u zadnjih tjedan dana ovog mjeseca. Priznanje koje ćete dobiti će zadovoljiti vaša očekivanja.
Posao: U punom ste zamahu što se tiče spremnosti na djelovanja, no uz to će se provlačiti dosta nervoze i nemira. Znate da želite promjene, ali isto tako znate i da trebate još malo pričekati. Ne brzajte s odlukama i ne pristajte na potpisivanja ugovora sve do 26. Kada se sve posloži kako treba, onda ćete na vrlo konkretan način riješiti svoju situaciju.
Financije: Ovo je vrijeme kada možete očekivati podmirenje dugova i dobivanje zaostataka, no s tim nije riješeno sve.
Zdravlje: Reći ćete da ste sasvim dobro jer se osjećate puni energije, ali niste baš toliko dobro kako pričate.
Poruka mjeseca: Posvetite se pravim vrijednostima i budite više u društvu jer ćete svašta saznati od drugih.

Strijelac

Ljubav: Venera u znaku vam donosi prividan osjećaj zadovoljstva i voljenosti, u pozadini svega toga se kriju razne sumnje i problemi. Bojite se statičnosti u kojoj ste se našli s partnerom, čini vam se dalek i nedodirljiv pa pomišljate da možda ima nekoga sa strane. I vas bi ta situacija mogla odvesti u avanturu, da malo pobjegnete od svega.
Posao: Iako okolnosti nisu nepovoljne, neće vam biti baš ni najjednostavnije nositi se sa svim obavezama. Poslovna komunikacija će negdje zapeti pa ćete se morati snalaziti kako god znate da nebi došlo do zastoja i odgađanja poslova. Ukoliko vučete bilo kakve zaostatke, sada se pozabavite s tim, vrijeme je da završite sve što još nije riješeno.
Financije: Ako još niste dobili novac za prijašnje poslove, konačno ćete to naplatiti. Čuvajte se prevara, pazite na novac.
Zdravlje: Nećete se osjećati najbolje, bit će vam potrebno puno odmora, a moguća je i prisilna izolacija.
Poruka mjeseca: Kada vam je loš dan, učinite neko dobro djelo i osjećat ćete se puno bolje.  

Jarac

Ljubav: S partnerom imate dosta problema jer se u vašem odnosu stalno provlače predbacivanja i prigovori, koje sve teže podnosite. Sve to bi vas moglo odvesti u zagrljaj osobe s kojom ste već imali nekakav odnos i koja je na vas ostavila poseban dojam. Sve više ste svjesni da je to osoba koja vam odgovara, ali za sada ćete morati tajiti tu vezu.
Posao: Imate ozbiljnu potrebu da se pokrenete s poslom u nekom novom smjeru, a nema baš nikakvog razloga da to i ne ostvarite. Ako ste do nedavno dogovarali neke poslove, sada ćete to i odraditi. Bez obzira što se do sada nešto odgađalo, sada je došlo pravo vrijeme za realizaciju. U razmišljanjima ste o većim pothvatima, zatose dobro pripremite.
Financije: Sve je sasvim dobro i stabilno po pitanju financija, a krajem mjeseca vas čeka značajniji dobitak.
Zdravlje: Zdravlje vam nikako nije dobro, to je jedino što vas u svemu može sputavati. Obavite pretrage koje morate.
Poruka mjeseca: Vrijeme je da kažete sve ono što mislite i da u prvi plan stavite svoje želje i potrebe. 

Vodenjak

Ljubav: U dilemi ste po pitanju ljubavnih odnosa jer s partnerom imate nedorečen odnos, a vi ne pokušavate ništa kako bi se to nekako definiralo. Činjenica je da imate različite potrebe u ovom periodu i da ni vama ne odgovara odreći se nečega radi zajedništva. Neki od vas će se upustiti u tajnu ljubavnu vezu, koja će biti psihološki vrlo teška.
Posao: U poslovnom svijetu će biti svakakvih zbivanja što će se pokazati vrlo napornim za vas. Osjećate se blokirano u iznošenju svojih ideja, tim više što ste osjetili neprijateljstvo nekih vaših suradnika. Bit će tu podmetanja, nekorektnih poteza i optuživanja, ali nemojte se uzrujavati jer će krajem mjeseca sve doći na svoje mjesto. Ostanite dostojanstveni.
Financije: Financijski problemi su kulminirali, nemate izlaza. Sve što možete napraviti je svesti troškove na minimum.
Zdravlje: Pazite da se ne okliznete i ozlijedite koljeno. Općenito su vam naglašeni problemi s kostima.
Poruka mjeseca: Nemate baš puno izbora, ali samokontrolom možete učiniti puno za sebe. Doći će bolja vremena.

Ribe

Ljubav: Neko vrijeme ćete biti udaljeni od osobe koja vam puno znači. Ni komunikacija neće biti baš najbolja, možda vam se na trenutak učini da vas izbjegava. Okolnosti su takve da vam preostaje čekati neku bolju situaciju kada ćete moći više vremena posvetiti toj osobi i kada će se pokazati ima li taj odnos uopće smisla.
Posao: Pazite kakve odgovornosti preuzimate jer će cjelokupna poslovna situacija biti puna uspona i padova. U nekim trenucima će vam se činiti kao da sve možete, ali doći će i do trenutaka kada ćete se osjećati previše opterećeno pa čak i nesposobno za odrađivanje svojih obaveza. Ako se orijentirate na timski rad, bit će vam puno lakše.
Financije: Pazite u što ulažete novac, a pazite i na novčanik kada ste negdje u javnosti jer bi mogli biti opljačkani.
Zdravlje: Nije da ste baš sasvim loše, ali skloni ste zarazama svih oblika pa što manje boravite u zatvorenim prostorima.
Poruka mjeseca: Budite pošteni prema sebi i prema drugima, samo tako ćete stvoriti pozitivnu energiju oko sebe. 

 
« Prethodna   Sljedeća »