Početna arrow Astrologija arrow Učenje astrologije

Nebeske poruke 


 

 

 JupiterJupiter u Škorpionu
Pluton je u znaku Jarca u razdoblju od 26. 1. 2008. do 14. 06. 2008., kada se na par mjeseci ponovo vraća u Strijelca, očito u namjeri da završi neki posao i u dobrom i u lošem smislu, gdje će najviše iskušenja imati sami Strijelci, koji više nisu pod zaštitom svog vladara Jupitera,

 SaturnSaturn u Jarcu
Pluton je u znaku Jarca u razdoblju od 26. 1. 2008. do 14. 06. 2008., kada se na par mjeseci ponovo vraća u Strijelca, očito u namjeri da završi neki posao i u dobrom i u lošem smislu, gdje će najviše iskušenja imati sami Strijelci, koji više nisu pod zaštitom svog vladara Jupitera, te Blizanci, Djevic

MerkurPluton u Jarcu
Pluton je u znaku Jarca u razdoblju od 26. 1. 2008. do 14. 06. 2008., kada se na par mjeseci ponovo vraća u Strijelca, očito u namjeri da završi neki posao i u dobrom i u lošem smislu, gdje će najviše iskušenja imati sami Strijelci, koji više nisu pod zaštitom svog vladara Jupitera, te Blizanci, Djevice i Ribe. Ti posljednji udarci Plutona mogu biti itekako snažni i bolni, ali tko ih uspije prevladati, bit će daleko snažniji i iskustveno potkovaniji. Konačni ulazak u znak Jarca će se dogoditi 27. 11. 2008. i tu će ostati do 24. 03. 2023.

Kada učvrsti svoju poziciju u Jarcu počet će snažno djelovanje materijalnog svijeta, čini se da ćemo postajati robovi materijalizma. Na neki način se to događa već neko vrijeme, sve više je vidljiva razlika između onih koji imaju i onih koji nemaju. Sve više su ljudi ovisni o raznim kreditnim karticama, pogotovo onima koji pružaju veće ponude kredita uz naizgled fleksibilniji način otplate. Novac i sve materijalno sve više upravlja našim životima, borba za moć je sve veća, investicijski fondovi, ulaganja u dionice su postali sastavni dio našeg života.

Pluton sam po sebi nije dobar i pozitivan, Jarac također spada u mračnije znakove, pa iako i jedan i drugi imaju i svoje pozitivne strane, ovako udruženi više izazivaju prijetnju i strah, nego neke dobre vibracije. S obzirom da je u pitanju malo veći raspon godina, naravno da će biti i dobrih i loših poteza na koje Pluton može utjecati, ali ako uzmemo u obzir da će najvažnije mjesto preuzeti pokazivanje moći, kako u imovini, tako i u upotrebi sile, moramo biti spremni na neke događaje koji nas mogu dovesti na rub uništenja. Zapravo neke katastrofe su neizbježne. U prvih godinu – dvije se neće događati ništa tako spektakularno, čak ćemo na trenutak pomisliti da dolazi do pozitivnih promjena, zbog Jarca ćemo imati osjećaj da je prevladao glas razuma. 2010. i 2011. su vrlo teške godine, jer će se tada sukobiti energije Plutona i Saturna koji je vladar znaka u kojem se Pluton nalazi. Tada će doći do najvećih iskušenja, koja mogu biti pogubna ako se imalo poklekne pred njima.
Jarcima će Pluton donositi vrlo duboka iskustva, koja će nekada biti iznimno teška, a nekada će im dati osjećaj neopisive moći. Bikovi, Djevice, Škorpioni i Ribe će imati mogućnost izvući ono najbolje iz njega, tako da će moći upotrijebiti njegova snažna podsvjesna i intuitivna djelovanja, učvrstiti svoje pozicije, postati netko i nešto ako imaju određene ciljeve za koje se bore. Ovnovi, Rakovi i Vage će imati puno problema i izazova, neki će uništavati, neki će biti uništeni, no razornu moć Plutona će na neki način osjetiti. Blizanci i Lavovi će biti pod pritiskom strepnje, osjećat će se kao da su indirektno žrtve prijetnji, a Strijelci i Vodenjaci su izvan svih događanja, neće osjetiti njegov utjecaj ni na koji poseban način.


 
Sljedeća »