Početna arrow Mjesečni horoskop
Mjesečni horoskop x

Planetarni utjecaji za Studeni 2021.

 
Image U studeni ulazimo s kvadratom Sunca i Saturna, te s Merkurom u kvadratu s Plutonom, što nam donosi razne otežane situacije, teške vijesti i neugodna saznanja, no djelovanje tih aspekata je kratkoročno pa ćemo već nakon dva - tri dana osjećati olakšanje. Ipak, opušanja nema jer slijede novi izazovni aspekti koji će situaciju stalno držati uzburkanom. Prva dva dana je bitno zadržati kontrolu nad sobom i nekim situacijama jer bi mogli prouzročiti štetu ako se prepustimo nagativnim utjecajima. Sama po sebi je energija dramatična i izazovna pa bi bar svojim postupcima mogli ublažiti negativna djelovanja.
5.11. će se Sunce naći u opoziciji s Uranom, a kako se Suncu i Marsu već 6.11. pridružuje i Merkur u znaku Škorpiona, sve što će se događati će izgledati sudbonosno i misteriozno. Sunce nam donosi i poneki lijep aspekt sredinom mjeseca, što svakako treba iskoristiti za ugodne trenutke, neke kreativne poteze, korisne odluke i iznenađenja, a slobodno napravite za sebe i nešto čime ćete si ugoditi i što će učiniti da se osjećate bolje i ispunjenije.
Studeni je možda najviše obilježen Marsovim aspektima pa će kvadrat sa Saturnom stvarati ozbiljne napetosti, nezadovoljstvo i brige, prisutna je rušilačka energija. Taj aspekt nas tjera u gruba i neugodna djelovanja kojima prikrivamo strahove i ne dozvoljavamo da nam slabosti izlaze na površinu. Iz takvog odnosa sa Saturnom, prelazi u opoziciju s Uranom i tu gubi svaku kontrolu pa bi moglo doći do naglih ispada, do pobune i do osvetoljubivih poteza. Neki događaji će biti neočekivani, ali će se dugo osjećati njihove posljedice. Eksplozivna energija ovog aspekta će sigurno doći do izražaja, pitanje je samo kako i gdje će se to realizirati.
Kraj mjeseca donosi malo mirnije događaje, malo ljepše vijesti i bar na kratko pozitivne osjećaje. Za većinu tih ugodnih trenutaka će biti zaslužna Venera, koja će tražiti prilike za romantičnu atmosferu, ugodna iznenađenja, druženja, a i pobrinut će se za to da nas razveseli nekim lijepim poklonom ili dobitkom koji nismo očekivali. Iako je u znaku Jarca pa je oprezna u ispoljavanju emocija, potrudit će se pružiti sigurnost i nježnost.
Sunce ulazi u znak Strijelca 22.11. u 3:40 po srednjeeuropskom vremenu.
 
« Prethodna